Wat wij te bieden hebben?

Vitamine Bo maakt de werkvloer vitaler!

Denk jij dat jouw bedrijf een vitaliteitsboost kan gebruiken? Dan ben je bij Vitamine Bo aan het juiste adres! Met onze vitaminerijke diensten bieden wij de mogelijkheid om jouw werkvloer gezonder te maken. Wij zijn de hele week actief en opereren door het hele land. Ontdek hieronder onze mogelijkheden:

Vers fruit en smoothies
Vers fruit is niet meer weg te denken van de huidige werkvloer. Met onze ‘fruit op het werk-service’ voorzien wij wekelijks talloze bedrijven van een fruitmand gevuld met verse en gezonde producten. Bovendien kunnen wij onze producten omtoveren tot heerlijke smoothies, waardoor jouw werknemers op een eenvoudige manier al hun benodigde vitamines binnen kunnen krijgen. 

Bedrijfsevenement
Met onze opvallende blauwe foodtrucks rijden wij het hele land door om zakelijke evenementen gezonder te maken. Vanuit deze foodtrucks of onze mobiele smoothiebarren delen wij graag onze gezonde producten uit. Smoothies, vers handfruit, snoepgroenten of sappen, dit is allemaal mogelijk bij Vitamine Bo. Kunnen jouw werknemers naast gezonde voeding ook wel wat beweging gebruiken? Kies dan voor onze smoothiefiets, waarmee je je eigen smoothie kunt maken tijdens het fietsen. Als dat geen vitaliteitsboost is?!
Relatiegeschenken
Wil je jouw werknemers eens op een verrassende manier in het zonnetje zetten? Wij bieden deze mogelijkheid doormiddel van onze relatiegeschenken. Of het nou gaat om een van onze standaard pakketjes of een op maat gemaakt pakket dat helemaal aansluit bij jullie wensen en bedrijfsuitingen, wij denken graag met je mee.
Betrokkenheid
Bij Vitamine Bo staat persoonlijke betrokkenheid centraal. Wij luisteren graag naar jullie wensen en denken mee waar mogelijk, om zo een optimale ervaring te bieden. Met ons enthousiaste team stralen wij frisheid uit en blijven we groeien. Om jullie op de hoogte te houden van onze ontwikkelingen, nemen we jullie graag mee op onze Facebook, Instagram en LinkedIn.

Ons fruit proberen, het gemak van bezorgen ervaren of benieuwd naar álle mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor je evenement of wil jij je personeel eens verrassen met verse smoothies? Er is veel mogelijk!