Wat wij te bieden hebben?

Vitamine Bo maakt bedrijven en evenementen gezonder!

Vitamine Bo is hét merk als je denkt aan een gezonde vitamineboost. Met zes bestelauto’s, vijf food trucks en wekelijkse bezorging zijn we overal. Of dat nou op je werk is, een zakelijke bijeenkomst, een festival, de lokale markt of je favoriete evenement!

Smoothies zijn niet meer weg te denken op de werkvloer en evenementen van nu. En dat komt goed uit, want Vitamine Bo bereidt de lekkerste smoothies en fruitsappen vers. Puur fruit en groente, dus hartstikke gezond. De Vitamine Bo-meiden serveren of bezorgen met een glimlach en geven zo een vrolijke en gezonde invulling aan je dag. Vijf dagen in de week bezorgen we verse producten bij bedrijven door het hele land.

Bij een groot aantal bedrijven en publieksevenementen mogen we de bezoekers al blij maken met onze smoothies. Dit doen we jaarlijks bij o.a. TT Circuit Assen, Circuit van Zandvoort, Glemmer, de Nijmeegse Vierdaagse, Paleis het Loo, Sneekweek, Bevrijdingsfestival, Admiraliteitsdagen, Loop Leeuwarden en bij een groot en divers klantportfolio aan bedrijven.

Betrokken
Bij Vitamine Bo raak je persoonlijk betrokken. De enthousiaste meiden, de gezonde smoothies en het onderling contact met de klant maken van Vitamine Bo echt een merk met uitstraling! Het merk straalt frisheid uit en groeit maar door. Ook de klant wordt meegenomen in deze groei en kan ons volgen via Instagram en Facebook.

Ons fruit proberen, het gemak van bezorgen ervaren of benieuwd naar álle mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor je evenement of wil jij je personeel eens verrassen met verse smoothies? Er is veel mogelijk!