Plan je bestelling – Offerte

Vrijblijvend en op maat

Wil je bij jouw bedrijf graag gebruik gaan maken van onze bezorgservice met ‘Fruit op het werk’? Wij zorgen dan voor een wekelijkse bezorging van vers fruit bij jouw bedrijf en jij hoeft je hier als werkgever niet druk om te maken.

Een wekelijkse vitamineboost dus. Niet alleen lekker, maar het ziet er ook erg leuk uit! Geen standaard fruitboxen, maar een leuke mand vol vers fruit en snackgroenten. Iedere week zit er bovendien een andere, gezonde verrassing in de fruitmand. Hieronder plan je je eerste bestelling samen met ons in. Vul het onderstaande formulier in en wij komen bij jouw bedrijf langs met onze verse vitamientjes.

Wist je dat het aanbieden van fruit fiscaal aftrekbaar is voor jou als werkgever?

‘Het gratis verstrekken van werkfruit gedurende de gehele werkdag heeft geen gevolgen voor de BTW en loonbelasting, mits het fruit aan iedereen wordt verstrekt en het niet alleen een onderdeel is van een lunch of een niet-zakelijke maaltijd.

Indien gekozen is voor de toepassing van de Werkkostenregeling kan de verstrekking op nihil worden gewaardeerd. Als nog de oude regeling wordt toegepast, dan is het werkfruit een onbelaste vergoeding; het behoort niet tot het loon.’