Fruit op het werk

Zeg eens eerlijk: neemt bij jou op het werk iedereen elke dag twee stuks fruit mee?

Laat ons het regelen met onze bezorgservice ‘Fruit op het werk’. Wekelijkse levering van vers fruit bij jouw bedrijf zonder zorgen voor jou als werkgever.

Werkfruit is laagdrempelig, gemakkelijk en gezond. Het bevordert de gezondheid en vitaliteit van medewerkers, verhoogt de productiviteit en creëert een positieve werksfeer.

Vanaf €15,95 per week bezorgen wij een fruitpakket bij jouw bedrijf, met een leuke mand vol vers fruit en snackgroenten. 

Elke week een verrassing en de mogelijkheid voor biologisch fruit! Interesse voor jouw bedrijf of de thuiswerkplek van je collega’s? Scroll verder!

Vraag hieronder je offerte op!

Vraag hier je offerte aan

Voor een fruitige werkplek!

Werkfruit van Vitamine Bo

Een werkplek vol met fruitige collega’s 🍌🍎🍊

Wekelijks bezorging van vers fruit, geen standaard fruitmand, maar een leuke box vol vers fruit.

De fruitmanden van Vitamine Bo bevatten een gevarieerd aanbod aan fruitsoorten. Door samen te werken met hoogwaardige Nederlandse leveranciers, kunnen wij gegarandeerd fruit van goede kwaliteit leveren. Bovendien kunnen deze fruitmanden aangepast worden naar jullie persoonlijke voorkeuren. Is er een bepaalde fruitsoort die jullie liever niet ontvangen of is het aantal werknemers veranderd? Geen probleem, wij passen het gemakkelijk voor jullie aan!

Naast het fruit bieden we ook verschillende toevoegingen. Een wisselend extraatje van seizoensfruit of -groente, snackgroenten of ingrediënten voor verse thee, dit is allemaal mogelijk om je fruitmand extra aan te vullen. Zo is er voor iedereen wat wils!

Wij bezorgen het fruit in de herkenbare Vitamine Bo mandjes of kisten. Maar mocht je het nou nog meer in het oog willen laten springen, dan bieden wij ook de mogelijkheid om het fruit te presenteren op een gepersonaliseerde display met jouw eigen bedrijfsuitingen! Zo valt het nog meer op en zullen je werknemers er nog sneller van genieten!

Wanneer mogen we bij jullie langs komen met een fruitmand?

De fruitmanden worden afgestemd op jullie wensen. Zo hebben we verschillende formaten manden waarin we het fruit bezorgen, afgestemd op het aantal werknemers. Is het team uitgebreid of hebben jullie een weekje vakantie? Geen probleem, dan passen we de hoeveelheden gemakkelijk voor jullie aan!

Onze fruitmand is niet alleen een heerlijke traktatie, maar ook een bewuste keuze voor een gezondere en duurzamere levensstijl. We bieden een assortiment van seizoensgebonden en eerlijke fruitsoorten, met de mogelijkheid om te kiezen voor biologisch fruit. Door biologisch fruit toe te voegen aan onze fruitmand, bevorderen we niet alleen je welzijn, maar ondersteunen we ook boeren die milieuvriendelijke en ethische landbouwpraktijken omarmen. Dus geniet van de verse smaken van het seizoen met een goed gevoel, wetende dat je bijdraagt aan zowel je eigen gezondheid als aan de gezondheid van onze planeet

Duurzaamheid

Vers bereid, duurzaam en gezond!

Bij Vitamine Bo hechten wij veel waarde aan duurzaamheid. Zo vinden we het bijvoorbeeld belangrijk om te weten waar onze producten vandaan komen. We kiezen dan ook bewust voor Nederlandse telers en houden rekening met seizoensgebondenheid van de producten.

Bovendien ligt onze focus niet alleen op de kwaliteit van het fruit, maar ook op verantwoord gebruik. Overgebleven fruit dat niet meer geschikt is voor de fruitmanden, geven we een tweede leven door het te verwerken tot heerlijke smoothies. Op deze manier streven we naar een duurzaam gebruik van al onze producten. Heerlijk toch?!

We werken graag samen met leveranciers met dezelfde waarden als het gaat om duurzaamheid en kwaliteit.

Ook vinden we het belangrijk om te weten waar onze ingrediënten vandaan komen.

Recyclebaar | Zero waste | Vitaal | Gezond

Ons fruit proberen, het gemak van bezorgen ervaren of benieuwd naar álle mogelijkheden?

In 4 stappen naar een vitaal bedrijf!

Blije werknemers en gezonde tussendoortjes

Fruit op het werk! Ontdek hoe het aanbieden van heerlijk en gezond fruit aan je medewerkers niet alleen hun welzijn verbetert, maar ook de productiviteit en tevredenheid verhoogt.

Creëer een bruisende werkomgeving waarin gezonde keuzes gemakkelijk worden gemaakt en de hele organisatie floreert!

1.

Jij geeft je bestelling door

2.

Wij bezorgen het fruit vers

3.

Jullie genieten van het fruit

4.

Je personeel krijgt een gezonde boost!