Wat is Vitamine Bo?

Vitamine Bo is hét merk als je denkt aan een gezonde vitamineboost. Met vijf food trucks en een wekelijkse bezorging zijn we overal. Of dat nou op je werk is, een festival, lokale markt, zakelijke bijeenkomst of op jouw favoriete evenement!

Smoothies zijn hot! Smoothies zijn niet meer weg te denken op de werkvloer en evenementen van nu en dat komt goed uit. Vitamine Bo bereidt met hun bedrijfs- of festivalcatering de aller lekkerste verse smoothies en fruitsappen. Puur fruit en groente, dus puur gezond. De food trucks met enthousiaste meiden staan symbool voor de vrolijke en gezonde invulling van je dag. Bij een groot aantal bedrijven en publieksevenementen mogen we de bezoekers al verblijden met onze smoothies. Dit doen we o.a. bij TT Circuit Assen,  Circuit van Zandvoort, Glemmer, de Nijmeegse Vierdaagse, Paleis het Loo, de Sneekweek, Bevrijdingsfestival, Admiraliteitsdagen, Loop Leeuwarden en bij een groot en divers klantportfolio aan bedrijven.
Vitamine Bo is een merk waar je persoonlijk bij betrokken raakt. Door de enthousiaste meiden, de gezonde smoothies en het onderling contact met de klant staat Vitamine Bo echt voor een merk met uitstraling! Het straalt frisheid uit en je kunt zien dat het steeds verder groeit. Ook de klant wordt meegenomen in deze reis en wordt hiervan op de hoogte gehouden via de social media van Vitamine Bo en af en toe een leuke video. Wanneer je de blauwe truck ziet staan, krijg je gelijk een lach op je gezicht.

Hoe het allemaal begon..

De 24-jarige Bo Anema uit Sneek, eigenaar van Vitamine Bo, wist het al toen ze heel jong was: ik word eigen baas. Dat is haar gelukt. Sinds 2015 runt ze het bedrijf Vitamine Bo. Wat begon met een droom om eigen baas te worden, rolt uit tot een bedrijf waar ondertussen al twaalf enthousiaste meiden werken. Een team wat nog steeds groeit. De food truck line up van Vitamine Bo draait met vijf food trucks op volle toeren. Enthousiast vertelt ze hoe alles begon: ‘Drie jaar geleden heb ik mij veel met smoothies bezig gehouden voor mijn eigen gezondheid. Toen ik met vriendinnen de Sneekweek vierde, viel het me op dat daar naast een vette hap en bier niks gezonds te krijgen was. Dat moest toch anders kunnen? Eén jaar later bleek dit het startschot van het Vitamine Bo avontuur.’ Met Vitamine Bo timmert ze inmiddels behoorlijk aan de weg. Twee jaar werd dit gecombineerd met haar studie en werk, want ze had één doel: haar diploma Commerciële Economie behalen en dit combineren met haar bedrijf. Ook dat is gelukt. Nu werkt ze met Vitamine Bo volop aan haar missie: ‘Bedrijven en evenementen gezonder maken.’ Fit en gezond zijn speelt een belangrijke rol in Bo haar ondernemerschap.
Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor jouw evenement, je personeel eens verrassen met verse smoothies of wil je Bo graag inzetten als spreker? Bekijk hier de mogelijkheden die Vitamine Bo heeft.