Nationale vitaliteitsweek

Vitamine Bo draagt bij aan vitaliteit op de werkvloer

De week van de vitaliteit, zegt jullie dit iets? Elk jaar in de laatste volle week van september wordt er een week lang aandacht gevraagd voor vitaliteit en werkgeluk. Dat is dit jaar van 25 tot en met 29 september. Hoe belangrijk is vitaliteit en werkgeluk binnen jullie bedrijf? Binnen Vitamine Bo is het een belangrijke pijler om bedrijven daarbij te ondersteunen.

De nationale Vitaliteitsweek
Het doel van de Nationale Vitaliteitsweek is werkend Nederland bewust te maken van hun eigen vitaliteit. Vijf dagen lang wordt er aandacht besteed aan meer vitaliteit en verbinding in het Nederlandse bedrijfsleven. Wij vinden het dan ook belangrijk om samen met jullie hier aandacht aan te besteden.

Foodtruck en smoothiefiets
Hoe leuk is het om je medewerkers te verrassen met een supergezonde vitamineloos in de Nationale Vitaliteitsweek?
In deze week kunnen wij speciaal voor jullie op locatie komen met onze foodtruck en/of smoothiefiets en daarmee maken wij verse vitaminerijke smoothies op locatie. Grote kans dat je hiermee niet alleen de vitaliteit van je werknemers vergroot, maar ook de betrokkenheid van de werknemers binnen jullie bedrijf.
We verhuren onze smoothiefiets in- of exclusief fruitige aankleding, begeleiding, ingrediënten en recepten. Wil jij binnenkort een vitale verrassing verzorgen voor je werknemers met de smoothiefiets?

Een smoothiefiets pakket vanaf €350,-:

  1. Smoothiefiets met begeleiding op bedrijfslocatie;
  2. Smoothies vers bereid op locatie;
  3. 50 Smoothies;
  4. Diverse groente- en fruitsmaken;
  5. Twee uur inzet Vitamine Bo collega.
Smoothies op de werkvloer
Tijdens de week van de vitaliteit kun je er ook voor kiezen om je werknemers te trakteren op een heerlijk smoothie pakketje. Deze kun je personaliseren met bijvoorbeeld een kaartje met je eigen tekst. Ook met deze vitaminerijke verrassing kun je je werknemers ondersteunen om vitaal aan het werk te gaan!

Bekijk hieronder onze opties:

In beweging voor een smoothie!

Smoothiefiets

Een traktatie voor je werknemers!

Foodtruck

Een fruitige verrassing!

Smoothie pakketje

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie organisatie?