Laat je inspireren 

De 24-jarige Bo Anema uit Sneek, eigenaar van Vitamine Bo, wist het al toen ze heel jong was: ik word eigen baas. Dat is haar gelukt. Sinds 2015 runt ze het bedrijf Vitamine Bo. Wat begon met een droom om eigen baas te worden, rolt uit tot een bedrijf waar ondertussen al twaalf enthousiaste meiden werken. Een team wat nog steeds groeit. De food truck line up van Vitamine Bo draait met vijf food trucks op volle toeren.
Enthousiast vertelt ze hoe alles begon: ‘Drie jaar geleden heb ik mij veel met smoothies bezig gehouden voor mijn eigen gezondheid. Toen ik met vriendinnen de Sneekweek vierde, viel het me op dat daar naast een vette hap en bier niks gezonds te krijgen was. Dat moest toch anders kunnen? Eén jaar later bleek dit het startschot van het Vitamine Bo avontuur.’
Met Vitamine Bo timmert ze inmiddels behoorlijk aan de weg. Twee jaar werd dit gecombineerd met haar studie en werk, want ze had één doel: haar diploma Commerciële Economie behalen en dit combineren met haar bedrijf. Ook dat is gelukt. Nu werkt ze met Vitamine Bo volop aan haar missie: ‘Bedrijven en evenementen gezonder maken.’ Fit en gezond zijn speelt een belangrijke rol in Bo haar ondernemerschap.
Bo deelt graag het verhaal over haar ondernemerschap met jouw publiek. Wil jij door haar geïnspireerd worden? Contact Bo voor de mogelijkheden om haar in te zetten als spreker.

Bo inzetten als spreker?

Wil jij kennismaken met Bo als spreker? 
Neem dan contact op met Bo en je zult snel alles ontdekken van deze dienst. Heb jij zelf vragen over deze dienst? Neem dan contact op via:
T 06 10 98 26 58
M info@vitaminebo.nl