Fruit op het werk 

Zeg eens eerlijk? Neem jij iedere dag twee stuks fruit mee naar het werk? Hoe lekker (en makkelijk) zou het zijn als wij dit voor jou verzorgen? Maak hiervoor gebruik van onze bezorgservice met ‘Fruit op het werk’ . Vitamine Bo zorgt dan voor een wekelijkse bezorging van vers fruit bij jouw bedrijf zodat jij je hier als werkgever niet druk om hoeft te maken. Een wekelijkse vitamineboost dus! Dit is niet alleen erg lekker, maar ziet er ook nog eens heel leuk uit. Geen standaard fruitboxen, maar een leuke mand vol vers fruit en snack groenten. Iedere week zit er een gezonde wisselende verrassing in de fruitmand. Een lekkere, maar vooral verse invulling van de dag. Vanaf €17,95 per week bezorgen wij een fruitpakket bij jou bedrijf.
Heb jij een zieke collega of wil jij iemand verrassen met een lekkere fruitmand? Het ‘Get well soon’ pakket is voor de zieke werknemer, collega, vriend of vriendin. Want als je ziek bent kun je wel een vitamine boost gebruiken. Daarom bezorgt Vitamine Bo voor jou het ‘Gett well soon’ pakket bij jouw zieke collega thuis. Dit kan al vanaf €27,95 per bestelling.
Denk jij dat jouw bedrijf dit wel kan gebruiken?

Fruit bij jouw bedrijf?

Wil jij kennismaken met ons Fruit op het werk? 
Vul dan onderstaand formulier in en je zult snel alles ontdekken van deze dienst. Heb jij zelf vragen over deze dienst? Neem dan contact op via:
T 06 10 98 26 58
M info@vitaminebo.nl