Fruit op het werk 

Zeg eens eerlijk? Neem jij iedere dag twee stuks fruit mee naar het werk? Hoe lekker (en makkelijk) zou het zijn als wij dit voor jou verzorgen? Maak hiervoor gebruik van onze bezorgservice met ‘Fruit op het werk’ . Vitamine Bo zorgt dan voor een wekelijkse bezorging van vers fruit bij jouw bedrijf zodat jij je hier als werkgever niet druk om hoeft te maken. Een wekelijkse vitamineboost dus! Dit is niet alleen erg lekker, maar ziet er ook nog eens heel leuk uit. Geen standaard fruitboxen, maar een leuke mand vol vers fruit en snackgroenten. Iedere week zit er een gezonde wisselende verrassing in de fruitmand. Een lekkere, maar vooral verse invulling van de dag. Vanaf €15,95 per week bezorgen wij een fruitpakket bij jou bedrijf.
Relatiegeschenken
Een fruitpakket is een gezond en leuke manier om jouw relaties eens te bedanken of te verrassen. In een leuke mand of houten kistje bezorgen wij dit op de gewenste locatie. Een nieuwe klant? Hier hebben wij het pakket ‘Op een gezonde samenwerking voor’ dat wij bij jouw relaties bezorgen. Dit is een pakket met een mix van fruit met smoothies bieden wij aan vanaf €19,95 per pakket.
Heb jij een zieke collega of wil jij iemand verrassen met een lekkere fruitmand? Het ‘Get well soon’ pakket is voor de zieke werknemer, collega, vriend of vriendin. Want als je ziek bent kun je wel een vitamine boost gebruiken. Daarom bezorgt Vitamine Bo voor jou het ‘Gett well soon’ pakket bij jouw zieke collega thuis. Dit kan al vanaf €25,95 per bestelling.
Denk jij dat jouw bedrijf dit wel kan gebruiken?

Meer info?

Wil jij kennismaken met ons fruit, bezorgingen of weten wat de mogelijkheden zijn?
T: 06 10 98 26 58
M: info@vitaminebo.nl