Smoothies op jouw werk! 

Weet je nog? Vroeger toen de melkboer voor de deur stond met een rekje vol melkflessen. Vitamine Bo geeft jou dat gevoel van vroeger weer mee en daarom bezorgen wij in plaats van een rekje melkflessen nu een rekje met verse smoothies. Vanaf €5,95 per literfles wordt er maandags en eventueel woensdags een verse lading Flessenpost bezorgd. De minimale afname is twee flessen per bezorgdag. Iedere week word je verrast met een verschillende smaak. We werken met seizoensproducten en maken iedere week een heerlijke mix van diverse groenten en fruit. De lege flessen kunnen worden omgespoeld, en wij nemen die de volgende bezorging weer mee. Het enige wat je hoeft te doen is op de bezorgdag de lege flessen klaarzetten en wij zorgen ervoor dat er weer nieuwe gevulde flessen jouw kant op komen. Zo combineren wij iets lekkers met iets duurzaams.
Ben jij enthousiast geworden? Voor de duidelijkheid hebben we alle stappen nog even op een rijtje gezet:

Zo werkt het:

Plan je bestelling per mail
Wij bezorgen de verse smoothies
Jij geniet van verse vitamientjes
De geleverde flessen halen wij weer op

Wat is Flessenpost precies?

Vitamine Bo vindt dat de werkvloer wel wat gezonder mag. Speciaal daarvoor heeft Vitamine Bo de smoothie bezorgservice Flessenpost opgericht. Iedere week voorzien wij kantoren, bedrijfskantines en vergaderruimtes van een verse lading vitamines. Zo wordt het personeel en de klant iedere week iets lekkers en gezonds aangeboden, en dat allemaal vanuit een lokale partij. Met deze Flessenpost smoothie bezorgservice timmeren we aardig aan de weg en inmiddels bezorgen we al wekelijks in heel de provincie. 
Verschillende onderzoeken tonen aan dat slechts 35% van de Nederlanders voldoende groente eet. Iets meer, namelijk 42 procent van de Nederlanders, eet voldoende fruit. Soms is het gewoon veel makkelijker en lekkerder dat je het fruit niet hoeft te eten, maar dat je dit gewoon kunt drinken. Precies om die reden is Flessenpost op de markt gebracht. Wij maken voor jou de smoothies, zodat je daar zelf geen gedoe en rotzooi van hebt. Makkelijk toch? Zie het als een perfecte aanvulling op jouw dagelijkse behoefte aan groente en fruit. De smoothies wisselen wekelijks zodat je iedere week weer een frisse smaakt hebt. Is dat niet een heerlijk vooruitzicht?

Flessenpost bij jouw bedrijf?

Wil jij kennismaken met onze Flessenpost? 
Vul dan onderstaand formulier in en je zult snel alles ontdekken van deze dienst. Heb jij zelf vragen over deze dienst? Neem dan contact op via:
T 06 10 98 26 58
M flessenpost@vitaminebo.nl