De werkvloer kan gezonder! 

Naast het verse fruit wat vaak al aanwezig is op de werkvloer vindt Vitamine Bo dat de werkvloer, en dan met name de lunch, wel wat gezonder mag. Daarom heeft Vitamine Bo de smoothie bezorgservice Flessenpost opgericht. Iedere week voorzien we kantoren, bedrijfskantines en vergaderruimtes van een verse lading vitamines. Zo wordt het personeel en de klant iedere week iets lekkers aangeboden vanuit een lokale partij wat ook nog eens gezond is. Met deze Flessenpost smoothie bezorgservice timmeren we aardig aan de weg en bezorgen we inmiddels al wekelijks in heel de provincie. 
Verschillende onderzoeken tonen aan dat slechts 35% van de Nederlanders voldoende groente eet. Iets meer, namelijk 42 procent van de Nederlanders, eet voldoende fruit. Ook tonen diverse onderzoeken aan dat het eten van voldoende groente en fruit helpt je lichaam op lange termijn gezond te houden. Precies daarom is Flessenpost op de markt gebracht. Zie het als een perfecte aanvulling op jouw dagelijkse behoefte aan groente en fruit. De smoothies wisselen wekelijks zodat je iedere week weer een frisse smaakt hebt. Is dat niet een heerlijk vooruitzicht?

Hoe werkt het?

Je herkent het misschien nog wel: vroeger toen de melkboer met een rekje vol melkflessen voor de deur stond. Vitamine Bo heeft deze bezorging overgenomen, maar bezorgen wij in plaats van een rekje melkflessen nu een rekje met verse smoothies in melkflessen. Vanaf €5,95 per literfles wordt er maandags en eventueel woensdags een verse lading Flessenpost bezorgd. De minimale afname is twee flessen per bezorgdag. Iedere week hebben we een verschillende verrassende smaak. We werken met seizoensproducten en maken iedere week een lekkere mix van groenten en fruit. De lege flessen kunnen worden omgespoeld, zodat we die de volgende bezorging weer mee kunnen nemen. Je hoeft op de bezorgdag alleen maar de lege flessen klaar te zetten en wij zorgen voor nieuwe en gevulde flessen. Hiermee combineren we iets duurzaams met iets lekkers.
Ben je overtuigd? Voor de duidelijkheid hebben we alle stappen nog even op een rijtje gezet:

Zo werkt het:

Plan je bestelling per mail
Wij bezorgen de verse smoothies
Jij geniet van verse vitamientjes
De geleverde flessen halen wij weer op

Flessenpost bij jouw bedrijf?

Wil je eens kennismaken met Flessenpost? 
Vul dan onderstaand formulier in en je zult snel kennismaken met deze dienst. Wil je zelf graag contact met ons opnemen over deze dienst? Neem dan contact op via:
T 06 10 98 26 58
M flessenpost@vitaminebo.nl