Catering voor jouw bedrijf

Geef je werknemers een gezonde boost of zorg voor een gezonde aanvulling voor jouw bedrijfsevenement. De foodtrucks en mobiele smoothiebars van Vitamine Bo zijn hier precies geschikt voor. Vitamine Bo staat klaar om alle werknemers te voorzien van een heerlijke verfrissing. Vitamine Bo zorgt voor interactie met de werknemers van jouw bedrijf en maakt ze extra enthousiast met de kleurrijke en frisse smoothies. Net even die extra toevoeging die jouw bedrijfsevenement compleet maakt.
Ons team van enthousiaste meiden heeft voor de bedrijven Lidl België, Rinsma Gorredijk, Probo, de Reefhorst, CJIB, Soprema, Lokaal 55 en Hamilton Bright de catering mogen verzorgen!
Vitamine Bo biedt jou verschillende mogelijkheden met hun bedrijfscatering. Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat dit inhoudt? Vraag een offerte aan en Bo maakt voor jou een speciaal aanbod, afgestemd op jouw wensen!

Catering bij jouw bedrijf?

Wil jij kennismaken met onze Bedrijfscatering? 
Vul dan onderstaand formulier in en je zult snel alles ontdekken van deze dienst. Heb jij zelf vragen over deze dienst? Neem dan contact op via:
T 06 10 98 26 58
M info@vitaminebo.nl