Arbeidsvitamientjes

Dit is het gezonde cadeautje voor jouw werknemers of collega’s. Zo kun je laten weten dat je aan ze denkt. Veel mensen werken op dit moment thuis. Jouw werknemers of collega’s waarschijnlijk ook. Om de betrokkenheid van je medewerkers een gezonde boost te geven, hebben we een smakelijk aanbod voor je: onze arbeidsvitamines!

Fruit op het werk

Iedere week vers fruit op het werk zodat het personeel kan genieten van een lekker tussendoortje? Of heb je een zieke werknemer die wel wat vitamientjes kan gebruiken? Het Vitamine Bo ‘Fruit op het werk’, of ‘Get well soon’ pakket biedt hiervoor een lekkere en vooral verse invulling. Je eigen klanten verrassen met een gezond pakket als bedankje of gewoon zo maar? Wij bezorgen dit voor jou op locatie. Vraag een offerte aan om kennis te maken met het Fruit op het werk.

Flessenpost

Weet je nog? Vroeger toen de melkboer voor de deur stond met een rekje vol melkflessen. Vitamine Bo wil jou dat gevoel van vroeger weer meegeven en daarom bezorgen wij in plaats van een rekje melkflessen nu een rekje met verse smoothies. Flessenpost is de smoothie bezorgservice voor bedrijven en geeft jou en je collega’s dat frisse en gezonde tussendoortje wat je precies nodig had. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Klik dan op onderstaande knop en maak kennis met onze Flessenpost.

Festivalcatering

Ben jij opzoek naar een gezonde aanvulling bij jouw evenement? Ontdek dan het gezonde aanbod van Vitamine Bo. Er zijn al heel wat festivalgangers verrast met onze kleurrijke en verse smoothies, vers fruit en sap. Dit doen we o.a. bij TT Circuit Assen, Circuit van Zandvoort, Glemmer, de Nijmeegse Vierdaagse, Paleis het Loo, de Sneekweek, Bevrijdingsfestival, Admiraliteitsdagen en Beachrockers. Benieuwd of we binnenkort bij jou in de buurt staan? Check dan snel onze agenda!

Bedrijfscatering

Smoothies zijn hot! Tegenwoordig is de gezonde snack niet meer weg te denken van de werkvloer. Geef je werknemers een gezonde boost of zorg voor een gezonde aanvulling voor jouw bedrijfsevenement. De foodtrucks en mobiele smoothiebars van Vitamine Bo zijn hier precies geschikt voor. Vitamine Bo biedt jou verschillende mogelijkheden met haar bedrijfscatering. Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat dit inhoudt? Vraag een offerte aan en Vitamine Bo maakt voor jou een speciaal aanbod, afgestemd op jouw wensen!

Spreker

Ze is jong, ambitieus en ze heeft een verhaal. De droom van Bo Anema werd op haar 20e werkelijkheid: ze begon een eigen bedrijf. Met Vitamine Bo timmert ze inmiddels behoorlijk aan de weg. Fit en en gezond zijn speelt een belangrijke rol in Bo haar ondernemerschap en ze deelt graag haar verhaal met jouw publiek. Wil jij ook geïnspireerd worden? Contact Vitamine Bo voor de mogelijkheden om haar in te zetten als spreker.